24pay anunță un nou parteneriat ce permite achitarea contravalorii serviciului de parcare din mall-ul AFI Cotroceni direct din aplicaţie

Aplicația 24pay extinde segmentul de plată a parcării, oferind totodată un nou beneficiu iubitorilor de cumpărături. Astfel, clienţii AFI Cotroceni pot de acum să achite contravaloarea parcării din centrul comercial direct în aplicație, datorită unui nou parteneriat încheiat între 24pay și Amano Europe NV, Genk – Bucharest Branch, furnizorul de sisteme de parking al AFI Cotroceni.

Noul parteneriat este în linie cu strategia 24pay de a dezvolta soluţii de plată pentru servicii de care consumatorii au nevoie, aplicaţia fiind deja folosită de peste 1,5 milioane de utilizatori din toată țara.

Datorită noului parteneriat, vizitatorii AFI Cotroceni pot achita suma pentru parcare rapid, direct de pe telefonul mobil, fără comisioane. Mai mult, în situația în care un vizitator ajunge la barieră fără să fi plătit parcarea înainte de ieșirea din centrul comercial, acesta o poate achita rapid și ușor, direct din mașină, folosind aplicația mobilă 24pay.

Pentru a efectua plata este nevoie doar de tichetul de parcare ridicat de la bariera de la intrarea în centrul comercial. După ce vizita la cumpărături se încheie, se poate achita contravaloarea parcării direct în aplicație, fără a mai trece pe la automatele de plată, printr-una din cele 2 variante: scanarea tichetului sau introducerea numărului de înmatriculare al mașinii în meniul „Parcare” din aplicația 24pay. După înregistrarea cererii de plată, utilizatorul are 15 minute la dispoziţie să părăsească parcarea centrului comercial.

„Extinderea gamei de parteneri pe zona serviciilor de Parcare reprezintă una din direcţiile strategice în dezvoltarea aplicației 24pay. Indiferent că vorbim despre parcări publice sau de cele aparţinând unor centre comerciale, ne dorim să punem la dispoziţia utilizatorilor 24pay din toată ţara opţiuni de plată cât mai uşor de accesat. Parteneriatul încheiat pentru plata parcării în AFI Cotroceni ne ajută în atingerea acestui obiectiv şi contribuie la misiunea aplicației 24pay, aceea de a simplifica plățile şi de a oferi timp pentru ceea ce contează. Suntem convinşi că vizitatorii AFI Cotroceni vor aprecia cu atât mai mult aceste beneficii, aplicaţia oferindu-le practic posibilitatea de a-şi rezerva ieşirea în mall doar pentru shopping şi relaxare, fără a avea grija cozilor la plecarea din centrul comercial. 24pay este în plin proces de dezvoltare, iar cu fiecare parteneriat anunţat suntem mai aproape de misiunea noastră, aceea de a oferi consumatorilor o soluție completă de plată pentru toate nevoile de zi cu zi.” – Denissa Dumitriu, COO PayPoint România şi 24pay.

24pay este aplicația cu cea mai mare extindere la nivel național pentru achiziția biletelor de transport în comun, cu disponibilitate în 18 orașe din toată țara. În aplicație este disponibilă o gamă variată de servicii, precum achitarea facturilor, reîncărcare electronică, bilete CFR Călători, servicii de divertisment şi nu numai.

 

Despre 24pay

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

 

Despre PayPoint

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 20.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

 

Despre AFI Cotroceni

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, cel mai mare food court dintr-un spațiu comercial din România, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre acestea, cele mai apreciate de vizitatori sunt sala de cinema IMAX care are cel mai mare ecran din țară, patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu expozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și iluziilor optice.

 

Contact presă:

PayPoint: marketing@paypoint.ro