Accesul la peste 350 de săli de fitness din rețeaua SanoPass FIT, disponibil prin aplicaţia 24pay

24pay și SanoPass FIT by MedLife încheie în premieră un parteneriat prin care oferă utilizatorilor 24pay acces la peste 350 de săli de fitness din rețeaua SanoPass.

Aplicația 24pay îşi propune să ofere utilizatorilor o gamă largă de servicii din domenii diverse, iar prin parteneriatul încheiat cu SanoPass FIT by MedLife lansează prima funcționalitate dedicată sănătății și stării de bine.

Astfel, utilizatorii 24pay pot plăti direct în aplicaţie tariful de intrare pentru a avea acces la orice sală de fitness parteneră SanoPass FIT, scanând codul QR disponibil în locaţia SanoPass. Serviciul nou lansat va permite în perioada următoare plăți de tipul pay per entrance. În viitor, cele două companii au în plan și activarea plăților pentru abonamente SanoPass FIT.

„În ziua de astăzi, flexibilitatea și rapiditatea sunt două aspecte foarte importante în tot ceea ce facem, de aceea avem nevoie de soluții simple și sigure pentru serviciile pe care le accesăm recurent. În dezvoltarea aplicației 24pay ne dorim să oferim opțiuni de plată cât mai variate, care să satisfacă nevoile clienţilor noștri, iar astăzi completăm gama de servicii disponibile cu prima funcționalitate dedicată stării de bine. Obiectivul nostru este să oferim celor peste 1,5 milioane de utilizatori un e-wallet complet, care să garanteze rapiditate, diversitate și siguranță ridicată pentru orice tip de plată. Parteneriatul încheiat cu SanoPass este un pas important în această direcție, apreciem încrederea acordată şi posibilitatea de a oferi împreună acces la un stil de viaţă sănătos.” - Utku Ogrendil, CEO PayPoint şi 24pay.

„Această colaborare cu 24pay reprezintă o inovație în ceea ce privește accesul la fitness în România. Împreună, oferim o metodă de plată simplă și rapidă, care transformă sala de sport într-o opțiune accesibilă la doar câteva click-uri distanță. Nu am făcut altceva decât să aducem fitnessul mai aproape de oameni, punându-l literalmente în buzunarele lor. Sănătatea și un stil de viață activ n-au fost niciodată mai la îndemână." - Andrei Vasile, Fondator SanoPass.

Aplicația 24pay, dezvoltată de PayPoint România, oferă servicii extinse de plată pentru utilizatori. Pe lângă plata biletelor și abonamentelor pentru transportul în comun, activă în 19 orașe din toată țara, cei care își instalează aplicația se pot bucura de servicii precum: achitarea facturilor, a parcării, plata voucherelor pentru servicii online, reîncărcări electronice şi multe altele. 

 

Despre 24pay

Aplicația 24pay este o aplicație mobilă care permite realizarea de plăți direct cu telefonul, prin înrolarea cardului bancar; plățile sunt securizate și toate tranzacțiile sunt efectuate prin intermediul procesatorului de plată autorizat. Aplicaţia este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play App Store sau Huawei AppGallery.

Despre SanoPass FIT by MedLife

SanoPass FIT catalizează transformarea digitală în nu mai puțin de 350 de săli de fitness din România. Ca extensie a SanoPass, liderul incontestabil al pieței MedTech din țară, SanoPass FIT își propune să aducă la îndemâna oricui beneficiile fitnessului, susținându-ne misiunea de a educa publicul despre importanța prevenției medicale și a unui stil de viață activ pentru o viață sănătoasă.

Continuând tradiția platformei SanoPass de a integra și digitaliza o gamă largă de servicii medicale, SanoPass FIT urmărește să redefinescă modul în care ne raportăm la fitness. Cu peste 1 100 de clinici și cabinete medicale individuale, precum și peste 11 000 de medici specialiști din toată România, SanoPass a schimbat deja modul în care accesăm serviciile de sănătate.

Împreună, SanoPass și SanoPass FIT reprezintă o abordare holistică a sănătății și bunăstării, punând accent pe prevenție și pe un stil de viață activ. Scopul nostru este de a susține o viață mai sănătoasă și mai împlinită pentru fiecare dintre noi.