Aplicația 24pay lansează plata transportului public în Reșița și Săcele, ajungând astfel la 12 orașe partenere

Aplicația 24pay, dezvoltată de compania PTP Online, va fi disponibilă începând de Vineri, 24 decembrie 2021, în două orașe noi, ajungând astfel la un total de 12 operatori de transport parteneri, prin lansarea în Săcele alături de Servicii Săcelene, respectiv Reșița alături de Trasport Urban Reșița.

Această lansare dublă vine la numai o lună de la ultima lansare 24pay, în orașele Târgu Jiu și Piatra Neamț. Extinderea accelerată face parte din strategia 24pay de a atinge acoperirea națională pentru plata cu telefonul mobil a titlurilor de călătorie cu transportul public. Plățile pentru achiziționarea biletelor sunt derulate în baza parteneriatului încheiat între PTP Online și Banca Transilvania, utilizând soluția acesteia de plată cu cardul.

Titlurile de călătorie vor putea fi achiziționate la fel de simplu și rapid ca și în restul orașelor disponibile în aplicație, prin accesarea secțiunii “Transport Public”.

Începând cu anul 2018, baza de utilizatori 24pay s-a extins constant, iar in luna decembrie 2021, aplicația înregistra aproape 700.000 de descărcări din magazinele de aplicații, titlurile de călătorie achitate prin intermediul său depășind suma de 24 milioane lei.

Lansată deja în București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Arad, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu și Piatra Neamț, aplicația 24pay oferă acces locuitorilor acestor orase la o soluție modernă, rapidă și sigură de plată a transportului în comun. Dezvoltatorii pregătesc noi lansări, următoarele două noi orașe urmând a fi integrate la inceputul anului viitor.

PTP Online desfășoară o campanie națională pentru ca 24pay să devină aplicația preferată de plată a românilor, astfel că toate costurile aferente dezvoltării software au fost suportate de către companie. Practic, sistemul 24pay a fost pus la dispoziție în mod gratuit către societățile de transport din cele două orașe, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

“Evoluția tehnologiei ne deschide mai mult către inovație și ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendințe privind plățile digitale, iar misiunea noastră rămâne cea de a extinde la nivel național posibilitatea de a achita transportul în comun cu ajutorul telefonului. Lansarea serviciului în Reșița si Săcele ne arată că mergem în direcția bună și sperăm să primim din partea călătorilor același feedback pozitiv de care ne bucurăm în celelalte orașe. Ținta noastră este de a simplifica modul în care românii călătoresc, oferindu-le o metodă de plată sigură și convenabilă oriunde folosesc serviciile de transport public.” declară Ioana Dobre, director executiv PTP Online.

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android & iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugare inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard.

Detalii presă:

24pay: ioana.dobre@24pay.ro, 0735.535.995

Banca Transilvania: comunicare@bancatransilvania.ro