Donații pentru HOSPICE Casa Speranței, direct din aplicația 24pay

24pay, în parteneriat cu HOSPICE Casa Speranței și RATBV S.A. lansează un nou serviciu în aplicație, începând cu luna mai: utilizatorii mijloacelor de transport în comun din zona metropolitană Brașov vor putea să doneze direct din aplicația 24pay pentru HOSPICE Casa Speranței.

Astfel, călătorii care achiziționează bilete sau abonamente pentru transportul în comun prin 24pay în zona metropolitană Brașov pot alege să doneze una dintre sumele predefinite în aplicație, de 0,5 RON, 3 RON, 5 RON sau pot alege să introducă orice altă suma dorită, înainte de finalizarea plății pentru titlul de călătorie cumpărat.

Sumele donate vor ajunge la HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată la Brașov în 1992, care a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. În cei 31 de ani de activitate, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru aproape 45.000 de copii și adulți cu boli incurabile. Banii donați de utilizatorii aplicației 24pay vor fi folosiți pentru construirea unui nou spital HOSPICE Casa Speranței la Brașov, destinat adulților diagnosticați cu boli oncologice.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este singura entitate din țară care asigură toate tipurile de servicii de îngrijire paliativă pentru adulții și copiii cu boli incurabile în centrele sale din Brașov, București și Adunații Copăceni și prin intermediul echipelor mobile din 5 orașe (București, Brașov, Făgăraș Zărnești și Giurgiu).

”Am început anul acesta strângerea de fonduri pentru două noi spitale de îngrijiri paliative: unul la Brașov, pentru pacienții adulți diagnosticați cu cancer și unul pentru copii, la Adunații Copăceni. Avem nevoie de cele două spitale pentru că numărul pacienților care ne solicită ajutorul crește de la an la an - anul trecut, spre exemplu, au venit spre noi pacienți din 34 de județe. Nevoia este uriașă, iar suferințele cauzate de boli atât de grave nu pot rămâne pe listele de așteptare. De aceea, suntem recunoscători pentru orice donație, orice gest de solidaritate care ne ajută să ajungem la mai mulți oameni aflați în suferință”, spune Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

„Ne bucurăm să anunțăm primul parteneriat cu o organizație non-profit în aplicația 24pay, prin care oferim utilizatorilor posibilitatea de a contribui la binele comunității din care fac parte. Serviciul este disponibil în premieră în județul Brașov, mulțumită partenerilor noștri HOSPICE Casa Speranței și RATBV S.A., cărora le mulțumim pentru deschidere și implicare. Planurile noastre de viitor includ extinderea acestei funcționalități la nivel național și atragerea unor noi parteneriate, pentru a aduce mai aproape de utilizatorii noștri cauze pe care să le poată susțină și proiecte prin care să contribuie la bunăstarea comunității.” - Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services

24pay este aplicația pentru transport în comun cu cea mai mare extindere la nivel național, fiind disponibilă în prezent în 19 orașe din întreaga țară, printre care se numără și București, Cluj-Napoca, Iași, Arad, Brașov sau Sibiu. Soluția este dezvoltată de compania PTP Online și deținută în prezent de PayPoint România și număra peste 1.3 milioane descărcări din magazinele de aplicații în luna aprilie 2023. Mai mult, aplicația oferă și acces la alte servicii utile pentru consumatori, precum posibilitatea de plată a facturilor, reîncărcare electronică sau achiziție de vouchere online.

Despre 24pay

Aplicația 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play App Store sau Huawei AppGallery. Pentru utilizarea aplicației, este necesară adăugarea inițială a unui card bancar Visa sau Mastercard. Sistemul 24pay a fost pus la dispoziție în mod gratuit operatorilor de transport, fără a fi percepute costuri pentru dezvoltarea aplicației, astfel încât călătorii să beneficieze de o metodă unitară, rapidă și sigură de a achita transportul public, oriunde în țară.

Despre PayPoint

PayPoint România este principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România. În prezent, PayPoint asigură încasarea plăților pentru 85% din furnizorii de utilități și servicii telecom din țara noastră. Serviciile companiei sunt disponibile în aproximativ 19.000 de locații în care clienții pot efectua plăți, precum: facturile pentru utilități (electricitate, gaze, apă etc.), telefonie fixă și mobilă, rate, asigurări, roviniete, internet și cablu sau servicii de securitate.

Contact presă:

PayPoint: marketing@paypoint.ro

 

Despre HOSPICE Casa Speranţei

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate gratuite de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în cinci orașe – București, Brașov, Făgăraș Zărnești și Giurgiu, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 31 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 45.000 de copii și adulți.

Puteți sprijini pacienții HOSPICE și cauza îngrijirii paliative cu o donație (https://www.hospice.ro/doneaza/ ) sau cu un SMS la 8846 cu textul TIMP (4euro).

Pentru mai multe informații, accesați www.hospice.ro. Ne găsiți pe Facebook  (https://www.facebook.com/HOSPICECasaSperantei) și pe Instagram (https://www.instagram.com/hospice_casa_sperantei/) , iar pe Youtube puteți afla povestea HOSPICE și istoria îngrijirii paliative în România.