SIR PAY-A-LOT

Servicii Disponibile

Descoperă serviciile aplicației moderne de plăți rapide cu Sir Pay-a-Lot !

PLATĂ FACTURI

Sir Pay-a-Lot este unul dintre cei mai instruiți cavaleri.

Cavalerul nostru deține un set de atuuri și abilități moderne și din câteva mişcări eficientizează plata facturilor tale! Tu trebuie să selectezi serviciul către care vrei să faci plata și versatilul Sir Pay-a-Lot îți pune la dispoziție o gamă largă de furnizori: Electricitate, Gaze, Apă, Întreținere, Servicii Financiare și multe altele! Poți scana factura, importa sau o poți introduce manual prin identificatorul clientului. În plus, poţi salva în aplicaţie facturile recurente, poţi modifica suma de plată pentru o anumită factură, poţi vizualiza soldul curent pentru anumiţi furnizori şi poţi face o singură plată pentru mai multe facturi scadente! Achită facturile fără bătăi de cap!

Transport public

Sir Pay-a-Lot călătorește și cu transportul în comun!

Sir Pay-a-Lot te localizează și îți indică variantele de transport disponibile din apropiere. Călătoriile sunt mai sigure acum cu 24pay! Cavalerul erei moderne de plăți este prezent în 19 orașe mari din România. Indiferent că te afli în București sau Iași și dorești să mergi cu tramvaiul sau cu autobuzul, Sir Pay-a-Lot te ajută să achiziționezi biletul pentru călătoria sau abonamentul dorit.

Orașe disponibile

Arad / Timișoara / Brașov / Iași / Râmnicu Vâlcea / Sibiu / Cluj-Napoca
București / Piatra Neamț / Târgu Jiu / Reșița / Săcele / Ploiești / Baia Mare
Roman / Constanța / Botoșani / Sfântu Gheorghe / Oradea / Galați

Bilete Tren CFR

Călătorește în siguranță cu CFR Călători și Sir Pay-a-Lot!

Sir Pay-a-Lot este disponibil pentru tine 24/7 și te ajută în achiziționarea rapidă a biletelor de tren, pentru ca tu să ai parte de călătorii plăcute. Deplasările cu trenul sunt mai ușor de parcus alături de nobilul cavaler. Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicația 24pay la secțiunea ”Transport - Tren CFR Călători” și să urmezi pașii necesari pentru călătoria ta: stația de plecare, cea de sosire și data plecării. La final, doar cu un singur click, Sir Pay-a-Lot te ghidează în efectuarea plății și primeşti pe adresa de e‑mail biletele în format electronic.
Atât de simplu!

Bilete de Avion

Planifică-ți destinațiile internaționale de vacanță cu Sir Pay-a-Lot!

De acum poți achiziționa direct de pe telefonul tău mobil, din aplicația 24pay, biletele de avion către destinațiile tale de vacanță. Cavalerul Plăților Sigure și Rapide împreună cu agenția de turism Accent Travel îți pun la dispoziție cele mai atractive oferte pentru călătoriile tale internaționale. Pentru rezervarea biletelor de avion intră în meniul principal din aplicația 24pay, iar Sir Pay-a-Lot te va ghida în cadrul unui proces ușor și rapid de achiziție. Urmează pașii necesari rezervării zborului tău: orașul de plecare, destinația, ziua plecării și cea de retur, numărul pasagerilor și numele lor. După completarea finală a informațiilor și efectuarea tranzacției, vei găsi atât în secțiunea ”Portofel” cât și pe e-mail, biletele de avion și factura aferentă.
Zboruri liniștite!

Încărcare electronică

Cu Sir Pay-a-Lot încărcarea electronică este asigurată într-un mod rapid!

Acum nu mai trebuie să îți faci grij pentru încărcarea electronică. Sir Pay-a-Lot este cavalerul loial al principalelor rețele de telefonie mobilă. Tot ce trebuie să faci este să adaugi numărul de telefon și să selectezi opțiunea de credit dorită. Atât de simplu!

Cupoane valorice

Sir Pay-a-Lot te ajută să faci cadoul perfect!

Cavalerul nostru este înzestrat cu cele mai bune idei și te ajută în alegerea cadoului ideal! Prin achiziționarea voucherului universal HolyoCard ai peste 50 de branduri populare și cupoane pentru divertisment pe care le poți dărui prietenilor și celor dragi. Sau le poți achiziționa pentru tine!

Sir Pay-a-Lot deține Codul Medieval al jocurilor digitale!

Știai că Sir Pay-a-Lot are acces și la actualizarea elementelor sau a unor coduri din jocurile tale favorite? Intră în aplicația 24pay, selectează valoarea voucherului și Sir Pay-a-Lot îți pune la dispoziție coduri și elemente din jocurile dorite. Ușor și rapid!

RCA

Plătește asigurarea RCA direct de pe telefonul mobil! 

Sir Pay-a-Lot îți asigură mașina în mod eficient și te ajută să câștigi bani și timp, oferindu-ți soluții rapide de plată pentru asigurarea RCA. 

Intră în aplicația 24pay, introdu numărul de înmatriculare al mașinii, apoi adaugă data de începere și perioada de valabilitate, tipul autovehiculului și datele tale. După selectarea ofertei dorite și efectuarea tranzacției, vei primi polița pe e-mail și prin SMS, aceasta fiind disponibilă și în Portofelul 24pay. 

E atât de simplu!

Parcare

Sir Pay-a-Lot îți găsește locul de parcare!

Permite-i lui Sir Pay-a-Lot să îți indice locurile de parcare disponibile din apropiere. Tu parchează mașina, intră în aplicație iar cavalerul nostru o să te anunțe înainte să expire timpul de parcare și o să îți ofere suport dacă vrei să prelungești durata setată inițial. Parchează sigur cu Sir Pay-a-Lot!

Divertisment

Sir Pay-a-Lot te însoțește și în mall!

Fă-l pe Sir Pay-a-Lot companionul distracției! Sau al unui moment relaxant! Cavalerul nostru iscusit se pliază pe orice dorință ai avea. Cinci minute de relaxare cu Sir Pay-a-Lot! Poți acum achita din aplicația 24pay pentru masajele de relaxare, de la scaunele existente în centrele comerciale.

Sir Pay-a-Lot este partenerul de joacă al copiilor!

Distracţia în maşinuţele, căluţii, trenuleţele din centrele comerciale este acum asigurată și atent supervizată de Sir Pay-a-Lot. Achită direct din aplicația 24pay pentru activitatea dorită și fă-l pe Sir Pay-a-Lot aliatul distracției!

Automat cafea / snack

O cafea rapid achitată, cu Sir Pay-a-Lot consumată!

Sir Pay-a-Lot este matinal! Te însoțește de la prima oră a dimineții. Tot ce trebuie să faci este să scanezi codul QR și cafeaua ta de la automat este achitată.

Rovinieta

Plătește-ți rovinieta direct din aplicația 24pay și bucură-te de un drum fără griji!

Descoperă noul serviciu oferit de aplicația 24pay, care îți permite să plătești rovinieta pentru drumurile cu mașina, direct de pe telefonul mobil. Acest lucru este acum posibil datorită parteneriatului încheiat între 24pay și Scala Assistance, companie autorizată pentru emiterea rovinietelor.

Astfel, nu mai trebuie să-ți faci griji în privința plății contravalorii rovinietei. Cu 24pay și Sir Pay-a-Lot, pleci la drum cu mașina fără bătăi de cap și efectuezi plata rovinietei rapid, printr-un proces simplu în câţiva pași. 

Ce trebuie să faci?  Intră în aplicația 24pay, selectează tipul vehiculului tău, data de începere și perioada de valabilitate a rovinietei, iar apoi introdu numărul de înmatriculare al mașinii tale. După ce ai efectuat plata, vei primi dovada taxei de rovinietă pe adresa de e-mail şi în Portofelul digital 24pay.

Călătorește confortabil și în siguranță cu Sir Pay-a-Lot!