SIR PAY-A-LOT

Marketing

Politica de marketing 24pay

Prin bifarea casutei „ sunt de acord cu politica de marketing 24pay”, accepti urmatoarele:

• Doresc sa primesc informații, știri sau actualizări despre noi servicii, oferte promoționale, călătorii la preț redus sau călătorii gratuite sau orice alte oferte promoționale.
• Sunt de acord ca 24Pay să mă contacteze și să utilizeze datele mele personale, inclusiv zona în care utilizez serviciile 24Pay pentru a-mi oferi cele mai bune oferte și servicii personalizate în funcție de profilul și nevoile mele.
• Sunt de acord ca 24Pay să mă informeze în legătură cu dezvoltări noi ale aplicației 24Pay, în legătură cu orice noi locații în care serviciile din aplicația 24Pay vor fi disponibile precum și în legătură cu introducerea unor servicii noi nedisponibile la momentul înregistrării contului de utilizator.
• Vreau să beneficiez de noi produse și servicii oferite de către partenerii și colaboratorii 24Pay. Sunt de acord ca 24Pay să utilizeze sau să pună la dispoziția partenerilor și colaboratorilor săi datele mele personale, inclusiv zona în care utilizez serviciile 24Pay, pentru a-mi oferi cele mai bune produse și servicii inovative, adaptate nevoilor mele, construite împreună cu aceștia sau proprii partenerilor.

Poți modifica oricând preferințele de mai sus prin accesarea Secțiunii Setari/Ajutor/Permisiuni din aplicația 24Pay.

Pentru scopurile de mai sus e posibil să se proceseze, numărul de telefon, adresa de e-mail, numele, ID-ul telefonului, frecvența de utilizare a aplicației 24Pay precum și serviciile accesate.

Pentru informații suplimentare în legătură cu confidențialitatea datelor accesează Politica de Confidențialitate. Acceptarea oricăror elemente de mai sus, implică si acceptarea transferului către persoanele relevante din secțiunea respectivă, a unora sau tuturor datelor cu caracter personal colectate de către PTP Online SRL despre utilizator.